dilluns, 22 d’octubre del 2007

El Barri Antic, per fi

Tots se'n fan ressó. El No-Do "Crònica de Castalla", el Diari de Castalla, i "Quina Castalla Volem" celebren la iniciativa de rehabilitar el Barri antic de Castalla. El BLOC s'afegeix a la celebració.
El BLOC de Castalla porta 8 anys de faena avançada. Són 8 anys fent propostes per a millorar la vida dels veïns i les veïnes del Barri antic de Castalla. Hem demanat reiteradament que tècnics especialistes facen un Estudi Integral per a la rehabilitació social, urbana, humana i ambiental del barri antic. Hem demanat la declaració del barri antic com a bé d'interés cultural (BIC), hem demanat la declaració del barri antic com a àrea prioritària de rehabilitació per part de la Conselleria d'Habitatge. Hem demanat una partida econòmica municipal per ajudar a rehabilitar les vivendes del barri. Hem demanat la reconstrucció en compte dels parcs de formigó. Hem demanat incentius per instal·lar negocis al barri. Hem demanat aparcaments i vies d'accés dignes al barri...
En definitiva, si no s'han fet les coses abans és perquè el PP no ha volgut escoltar les propostes dels veïns i veïnes, dels castelluts i les castelludes que han votat o han parlat amb el BLOC perquè transmetérem les seues propostes. Són 8 anys perduts per culpa de la sordesa irresponsable, del partidisme més ranci i l'enveja per les bones idees dels altres.
Tenim molta faena avançada. Si es volen aprofitar les dades, estudis i projectes que el BLOC de Castalla ha fet durant estos 8 anys, estem disposats a col·laborar amb totes les nostres forces amb el govern municipal. Volem que Castalla recupere el temps perdut, i ho volem fer des del consens. Falta veure si el govern ens agafa la paraula o prefereix deixar perdre les oportunitats una vegada més.