dimarts, 14 d’agost del 2007

Enric Morera explica en Castalla la nova situació de les Corts Valencianes


Tino Bernabeu: "Ens ha promés ajuda legal en els temes que el col·lectiu de Castalla necessite".La visita del secretari general del BLOC i diputat en les Corts Valencianes, Enric Morera, a Castalla el passat divendres 10 d'agost va reunir en el restaurant "el Viscayo" militants i simpatitzants procedents de Castalla, Onil, Biar i Banyeres de Mariola. En la reunió, Enric Morera va explicar que la nova situació del grup parlamentari de "Compromís pel País Valencià", amb la destitució de Glòria Marcos com a síndica portaveu, "clarifica la situació política valenciana, a on el BLOC és ja la tercera força municipal i lidera el tercer espai polític després de PP i PSOE".

El portaveu del grup municipal del BLOC, Tino Bernabeu, va destacar la disponibilitat total de Morera amb el col·lectiu de Castalla, i va anunciar que "Morera ens ha promés ajuda legal en els temes que el col·lectiu de Castalla necessite. Farem una oposició molt vigilant, i les il·legalitats que puga cometre l'equip de govern seran portades davant dels tribunals".

1 comentari:

Anònim ha dit...

La nova situació de les Corts Valencianes és penosa. Amb tot el mal que ha fet el PP durant els darrers 12 anys, la destrucció del territori, l´enfrontament radical amb Catalunya i Aragó, el "despilfarro" en Terra Mítica, la Copa Amèrica, la visita del Papa, el deteriorament de la sanitat i l´ensenyament públics, la manipulació de Canal 9 i la persecució a TV3... I el PP trau el millor resultat de la història.
En quin país vivim?... Ja tenen feina els 2 diputats del BLOC.